Marec 2015  
    Osvežili in dopolnili smo seznam referenc..  
    ----------------------------  
  Na povezavi "fotogalerija" v poglavju "reference" si oglejte fotografije v visoki ločljivosti nekaterih naših referenčnih objektov.
 
       
  Fortra, d.o.o.
Cankarjeva 26
5001 Nova Gorica
p.o. box 277
Slovenija
Tel: +386 5 33 34 123
  Jezikovne verzije:
    hrv srb slo
Dejavnost družbe:
Osnovna dejavnost družbe je vgradnja premičnih in predelnih sten, preklopnih vrat, harmonika vrat ter steklenih sten. Te vgrajujemo v kongresne centre, hotele, poslovne prostore, šole, vrtce, poslovne objekte, apartmaje, večnamenske prostore, klubske prostore, predvsem z namenom razširitve aktivnosti.

Zgodovina:
Podjetje FORTRA, mednarodna trgovina, d.o.o., Nova Gorica, je bilo ustanovljeno julija, 1994.

Fortra, d.o.o., se poleg izvoza blaga pohištvene panoge ukvarja tudi s projektiranjem, izdelavo, predelavo ter vgradnjo premičnih in predelnih sten. Te izdelujemo v sodelovanju z nizozemskim podjetjem Parthos b.v. iz Panningena in jih vgrajujemo v veliko število hotelov, kongresnih centrov, restavracij, poslovnih prostorov, šol, športnih dvoran ... Podjetje se je s to dejavnostjo v preteklem obdobju uveljavilo na širšem prostoru Slovenije, sosednje Hrvaške, Srbije ter Bosne in Hercegovine.

Sodelovanje:
Ob vsakem razpisu, povpraševanju ali zahtevi po pripravi kompleksne ponudbe, naš projektni tim naveže čim tesnejše stike z investitorjem, projektantom in/ali nadzornim organom, zaradi doslednega spremljanja in izvajanja projekta.

Uspešnost:
Oglejte si naše reference v Sloveniji in na področju Jugovzhodne Evrope. Predlagamo tudi ogled referenc našega evropskega partnerja.